O nama

Studio Arena je tvrtka koja se bavi potpunom produkcijom i realizacijom svih vrsta događanja. Kada kažemo potpunom mislimo na apsolutno sve od samog početka planiranja pa sve do završetka događanja.

Studio Arena Vam može ponuditi; ideju, planiranje, organizaciju, produkciju, scenografiju, tehničku produkciju, logistiku, tim za realizaciju događanja i PR za sve vrste događanja.

 

Naša snaga su ljudi koji mogu ostvariti vaše želje i ideje. Volja i znanje našeg tima čini naš posao uspješnim. U ljude i svoj tim mi se najviše pouzdamo i vjerujemo!

Naše iskustvo, savjeti i pristup klijentu realizirati će vaše događanje na višem nivou nego ste to očekivali. Neovisno o događanju naš angažman uključuje najbolje ideje i ljude koji će ostvariti vaše događanje. Surađujemo sa najpriznatijim hrvatskim znalcima iz svijeta audio, video i rasvjetne tehnike koji događanju donose zavidan tehnički i kreativan level.

 

tim

Dosjetljiv, snažan i iskusan tim je ključan za realizaciju događanja.

Naša najveća snaga je tim voljnih, pozitivnih i kreativnih ljudi. Izrazita briga i odnos prema našim zaposlenicima čini nas drugačijim.

Studio Arena

Instagram

Studio Arena

info@studio-arena.hr

+385 91 665 5006